UNIK 5000: Framtiden inom tryckmätningsteknik

31 juli 2024 Karl Lindgren

editorial

Med en marknad i ständig rörelse och där precision och anpassningsförmåga blir allt viktigare, står UNIK 5000-serien från Druck som en banbrytande kraft inom tryckmätningstekniken. UNIK 5000 är inte bara namnet på en produkt, utan en hel familj av konfigurerbara tryckgivare som lovar och levererar prestanda, flexibilitet och ekonomi.

Vad är UNIK 5000?

UNIK 5000-serien representerar en innovativ lösning för industriellt bruk där användarna kan specificera en tryckgivare som exakt motsvarar deras behov. Detta anpassningsbara system tillåter val av noggrannhet, utsignal, elektriska och mekaniska anslutningar samt möjlighet att specifiera gauge-, absolut- eller differenstryck. Det är denna mångsidighet som gör UNIK 5000-serien idealisk för ett brett spektrum av tillämpningar, från allmänt industribruk till specialanpassade lösningar i krävande miljöer.

Hög prestanda till ett konkurrenskraftigt pris

Tidigare var det ofta en kompromiss mellan prestanda och pris när det kom till tryckmätare, trycktransmittrar och tryckgivare. Druck har dock lyckats bryta detta mönster med införandet av UNIK 5000. Denna serie erbjuder bättre funktionalitet och driftsäkerhet till priser som är mer tillgängliga än någonsin tidigare. Genom att öka tillgängligheten till högkvalitativa tryckmätare har Druck möjliggjort för företag av alla storlekar att dra nytta av avancerade mätteknologier utan att kompromissa med budgeten.

image

Det intuitiva Product Configuration-verktyget

Att skräddarsy en tryckgivare efter specifika behov kan tyckas vara en komplex och tidkrävande uppgift. Med Drucks Product Configuration verktyg blir processen betydligt enklare. Webbverktyget leder användaren steg för steg genom konfigurationsprocessen, vilket inkluderar val av övertryck, absoluttryck eller differenstryck, utsignal, elektrisk anslutning, temperaturområde, noggrannhet och kalibrering, samt Ex-certifikat och gänga för tryckanslutning.

Efter att du har valt de nödvändiga parametrarna kan du direkt skriva ut eller spara den skräddarsydda specifikationen. Denna användarvänlighet ser till att processen inte bara är snabb och enkel, utan också minskar risken för fel vid beställning.

Drucks UNIK 5000 i lager hos Amtele

Att vänta på anpassade lösningar kan vara en flaskhals för många projekt. Genom att lagerhålla ett urval av de mest vanligt förekommande trycktransmittrarna, har Amtele löst detta problem. Det innebär att en överväldigande majoritet av de vanliga applikationerna kan adresseras med produkter som är omedelbart tillgängliga. För de mer specifika och unika behoven står Amteles erfarna personal redo att bistå med rådgivning och support.

Användningen av Drucks datablad eller personlig kontakt med Amteles kundtjänst garanterar att kunden får precis den hjälp som behövs för att identifiera rätt tryckgivare för den specifika applikationen. Oavsett om ditt behov är för en tryckgivare, trycktransmitter, processtransmitter, barometer eller trycksensor, så har Amtele erfarenheten och resurserna för att leda dig rätt.

Med UNIK 5000-serien har Druck satt en ny standard för anpassningsbara mätlösningar inom tryckteknologi. Genom att välja UNIK 5000 kan användaren lita på få en produkt som möter deras specifika behov. För de som söker experthjälp eller snabb tillgång till marknadens ledande tryckgivare, är Amtele en rekommenderad partner. Deras breda kunskap och lager av Drucks produkter säkerställer att du får bästa möjliga lösning för ditt mätbehov, snabbt och enkelt.

https://amtele.se/engineering/barometers/unik5000-pressure-sensors/

Fler nyheter